قارچ خور

  • ۱
  • ۰

تولید قارچ

ما برای تولید قارچ یک مکانی  لازم داریم که بتوانیم به راحتی آن را سرما دهی و یا  گرما دهی آن را کنترل کنیم و بعد ا ز آ ن مکان را  با الکل ضد عفونی کرده  مکان که کاملا ضد عفونی شد  باید قفسه بندی را انجام دهیم که بتوانیم بسته های قارچ را درآن ها جایگزین کنیم  نام علمی بسته های قارچ  کومپوست است و باید کومپوست هارا درقفسچه ها بگزاریم اول باید مکان را گرم نکهداریم  تا قارچ هایمان گرم باشند بعد از 5 روز به کومپوست ها سر میزنیم بعد باید دور تادور آن با پاقو برش میدیهم وجاهایی که بلند هست را برمیداریم وبروی جایی که کم است میگزاریم وبه این مرحله تخته کوبی میگویند وبعد بروی آن کاغذ کاهی میگزاریم و بر روی آن مقداری کمی آب میریزیم و پنچ روز بعد مرحله ی خاک گذاری آغاز میشود باید خاک مرداب را روی کومپوست ها به اندازه ی3 بند انگشت قرار بدهیم همان روز دوباره کاغذ های کاهی را خیس کرده وروی کومپوست میگزاریم بعد از پنچ روز میگذاریم که روی خاک مرداب میسیلیوم بزند وقنی میسیلیمو را مشاهده کردم میسیلیوم مانند برف سفید است که بروی کومپوست مشاده میکنیم وقتی که میسیلیوم زده بود خاک مرداب را میچرخانیم یعنی زیرو روش میکنیم تا آن طرف دیگر خاک مرداب میسیلیوم بزند دمای داخل باید مابین 23تا24درجه باشد یعنی گرم وبا دما سنج داخل کمپوست باید 18تا17درجه باشدباسد هرروز میحط را ضد عفونی کنیم بعد از چند روز که میسیلیوم زده بود کاغذ کاهی را بر داشته و با کمی آب پاشی میحیط را خنگ میکنیم باید یک شوک به آن وارد کنیم وسایل گرمادخی را خاموش گرده ومیحیط را خنک میکنیم تا شوک به آن وارد شود تا یکی دوروز این کارا ادامه میدهیم تا سر سوزنی های قارچورا مشاده بکنیم 

  • ۹۶/۰۱/۲۷
  • khaled besmelah

نظرات (۱)

سلام خالد جان عالیه.
عکس هم بزار برای مطلبت

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی